Verrassing compleet

IMG-20140918-WA0020Afgelopen donderdag was het zo ver; de eerste “maand-activiteit”, een bij tourbeurt georganiseerde activiteit op de donderdagavond. Dit was namelijk altijd onze vaste repetitie avond.

 

Om half 8 werden alle Laatbleujers verwacht bij Kefee de Witte, met fiets en werkschoenen. Met name dit laatste was blijkbaar erg belangrijk, getuige de vele mailtjes en app-jes hierover. Zelfs voor Coen waren geleende laarzen met stalen neuzen geregeld.

IMG-20140918-WA0017 (1)

 

De activiteit was georganiseerd door Peter Jansen en Hub Nelissen. En aangezien deze laatste werkzaam is bij De Hazelaar, was het voor iedereen zonneklaar dat we een rondleiding door de kalkzandsteenfabriek zouden krijgen.

 

 

Na eerst nog een groepsfoto te hebben gemaakt werd per fiets vertrokken. Het luidruchtige gezelschap trok over de Bovenstestraat, om vervolgens de Peyerstraat op te draaien. Aangekomen bij de Royal bioscoop werd plotseling in de remmen geknepen. Een avondje film kijken was geregeld!

IMG-20140918-WA0019

 

En zaten plotseling 13 Laatbleujers, met werkschoenen aan, naar “Into the Storm” te kijken. Natuurlijk waren de commentaren niet van de lucht hetgeen ook andere bioscoopbezoekers niet kan zijn ontgaan.

 

 

Na afloop werd de avond vertrouwd afgesloten bij het beginpunt van de activiteit. Hoe laat het daar is geworden was bij het publiceren van dit bericht nog niet bekend…IMG-20140918-WA0029