Traditioneel Verkesbal in Echt

 

Voor de achttiende keer organiseren vriendenclub De Laatbleujers in samenwerking met Kefee De Witte dit jaar een Verkesbal. Het Verkesbal is ontstaan in 2000 bij het elfjarig bestaan van zaate
Hermenie De Laatbleujers. Ondanks dat De Laatbleujers reeds enkele jaren geen muziek meer maken heeft deze vriendenclub deze traditie met trots in ere gehouden. Ook dit jaar is het weer gelukt om de carnavalsvierders een zeer gevarieerd programma te kunnen presenteren. 

Na het geweldige optreden van vorig jaar zal Richtig Rex dit jaar opnieuw
zijn opwachting maken. Daarnaast zal Angelina uit Maastricht met o.a. de zeer bekende hit “ Daan
Goan De lempkes Aon “ en Roy Selder uit Roermond acte de présence geven en zullen Sieke en de Bubs uit Horn met hun optreden de show willen stelen zoals ze deden in 2015 in de zoepkoel in Venlo.
Last but not least zal Leonardo , vriend in hart en nieren van De Laatbleujers,de puntjes op de i zetten.
De muzikale omlijsting is in handen van Zaelke Power.

Traditie op het Verkesbal is het uitroepen van de nieuwe Biaer of Zeug van de Sjuur en het bezoek van CV de Aester met de prins. Ook zullen het belegd brood ,snacks en traktatie voor de kinderen niet ontbreken.

Dus alle ingrediënten zijn voor de echte carnavalsvierders aanwezig om er een prachtig carnavalsfeest van te maken. De Laatbleujers en De Witte stellen uw aanwezigheid op deze carnavalsmaandag dan ook bijzonder op prijs.Het Verkesbal in de verwarmde en smaakvol ingerichte Sjuur van Kefee De
Witte begint om 16.00 uur en is uiteraard gratis toegankelijk.