Donderdag avond uitstapjes: september/oktober/november

In september is het nieuwe seizoen begonnen. De eerste donderdag wordt dan gebruikt om het programma van het hele jaar vast te leggen en o.a. af te spreken wie, wanneer aan de beurt is om iets te organiseren. Deze maand is er dan ook geen donderdag-avond activiteit maar zijn we  de 24e naar het oktoberfest in Koln geweest. Niet voor het eerst, dus we wisten wat ons te wachten stond en het werd dan ook opnieuw een geweldige dag/avond. Ook hebben we deze avond Olaf Henning nog eens kunnen zien optreden. Kortom wordt vervolgd……

.img-20160925-wa0021

Donderdag 20 oktober was het de beurt aan Mark en Marty om iets te regelen. Vooraf had iedereen het “advies” gekregen om een zaklamp mee te nemen, dit bleek dan ook geen overbodige luxe.

Na een korte fietstocht vanaf café ’t Hingen, langs kranenbroek en enkele donkere landwegen eindigde de tocht bij de paters van lilbosch. Hier kregen we eerst een geweldige rondleiding door de kapel van de paters. Vervolgens kregen we nog de bunkers te zien wat erg indrukwekkend was en een aanrader voor iedereen om eens te gaan bekijken. Vanaf deze plaats willen we dan ook Rene Rutten bedanken die dit alles mogelijk gemaakt heeft. Geïnteresseerde kunnen een kijkje nemen op: www.pejjerlandj.nl

img-20161020-wa0029 img-20161020-wa0045

Donderdag 17 november. Georganiseerd door Peter Jansen en Hub Nelissen. De vorige activiteit die ze georganiseerd hadden stond ons nog vers in het geheugen dus iedereen was gespannen wat het dit keer weer ging worden.

Weer vertrokken we vanaf café ’t Hingen, maar dit keer voor een zeer korte fietstocht. Het eindpunt was het schutterij-lokaal van Wilhelmina. Wat we hier hebben meegemaakt was weer uniek in de geschiedenis van de Laatbleujers. Zoals ze wel eens vaker zeggen: je had er bij geweest moeten zijn. Voor diegene die toch iets meer over deze avond willen weten zou ik zeggen, vraag maar eens aan een Laatbleujer. Ik kan er kort over zijn, het was een tupperware-party maar dan zonder tupper-ware. We kijken uit naar de volgende activiteit die deze heren weer bedenken.

Blijf de website in de gaten houden, binnenkort volgt het korte “verslag” van de december-activiteit.