Donderdag avond uitstapjes: Mei

In april is er geen donderdag avond uitstapje geweest i.v.m. een bezoek aan het Canstatter Fruhlingsfest in Stuttgart. Hier heeft een compleet foto-verslag van op Twitter gestaan.

Maar in Mei was het de beurt aan Jo en Erik om iets te organiseren. Vooraf werd aangekondigd dat we “back to the roots” gingen dus werd er al behoorlijk gespeculeerd. In een vorig Laatbleujers-leven werd er namelijk muziek gemaakt en in een nog eerder leven werd er zelfs fanatiek gevoetbald.

Precies dat gingen we dan ook doen. In een geweldige accommodatie namelijk @allinecht gingen we eerst beginnen aan een workshop drummen. Alle soorten trommen, deksels, pannen, noem maar op, alles wat herrie maakte werd aan de Laatbleujers uitgedeeld, en warempel, na een beetje oefenen werd er een leuk stukje muziek gemaakt.

img-20161005-wa0027img-20161005-wa0021

Of het nog niet genoeg was gingen we vervolgens voetballen. Niet gewoon, maar bungeesoccer. Hangend in een harnas aan een elastiek, met een bewegingsruimte van 50 cm en de voeten net aan de grond, bleek dat de Laatbleujers nog behoorlijk fanatiek kunnen zijn. De scheidsrechter had ogen te kort om alles eerlijk te laten verlopen. Dit gebeurde dan ook niet. 🙂  Helemaal uitgeput kwam toen het onderdeel waar we het allerbeste in zijn, de derde helft. img-20161005-wa0025

Kortom, Jo en Erik bedankt voor alweer een onvergetelijke avond die ons echt weer even “back to the roots” heeft gebracht. Het volgende uitstapje komt er al weer aan en is op donderdag 20 oktober.

Word vervolgt….