Donderdag avond uitstapjes: Maart

IMG-20160606-WA0034

Een rustige donderdag-avond in Maart. Zoals gebruikelijk wist niemand van tevoren wat er die avond ging gebeuren. De enige informatie die we hadden gekregen was de vertrektijd en dat het een ´inspanning´-avond zou worden. Nu heb ik mij laten influisteren dat er leden bij waren die zich een nieuw trainingspak hebben gekocht speciaal voor deze avond. Namen kan ik om privacy redenen helaas niet noemen.

Op de fiets gesprongen achter John en Joep aan, de organisatoren van deze avond, kwamen we na 10 minuten fietsen richting Berkelaar aan op de plaats van bestemming. Geen café, geen sporthal, geen fitnessruimte, nee een huis in Berkelaar waar niemand minder als Wilfred en Loes deze avond onze gastheer en gastvrouw zouden zijn.

Tijdens een zenuwslopende toep-avond verdeeld in verschillende ronden werd er getoept voor de eeuwige roem en de kaas/worst prijzen die meteen na de uitreiking in hapklare stukken gesneden werden. Grote winnaar van deze avond is uiteindelijk Plexiglas Hub geworden, maar over de puntentelling wordt tot op de dag van vandaag getwijfeld.(haha)

IMG-20160606-WA0035

Als waardige afsluiting kwam de door de Laatbleujers erg gewaardeerde Jan Geraeds met een geweldige buut. Een buut uit de oude doos, maar met een persoonlijk tintje en diverse nieuwe probeersels die erg in de smaak vielen. Hoewel de avond eigenlijk was afgelopen ging het feest op deze sfeervolle locatie nog tot in de kleine uurtjes door. Een geweldig woord van dank dan ook voor Wilfred en Loes voor deze gastvrije ontvangst en het samen met Joep en John organiseren van een onvergetelijke avond.

IMG-20160606-WA0038