Donderdag avond uitstapjes: Mei

Het donderdag avond uitstapje van de maand Mei, werd dinsdag 9 mei. Organisatie was in handen van 3 personen, namelijk: Wim, Coen en Ton C. Verzamelen was om 19.45 uur bij Peter S. Vanwege zo’n grote groep organisatoren waren de verwachtingen hoog gespannen.

Eenmaal vertrokken op de fiets was het nog steeds niet duidelijk waar de reis heenging. Iedereen was dan ook verrast toen we onderweg even stopte voor het maken van een foto, want was DIT de eindbestemming? (zie onderstaande foto).

Na de korte “pauze” werd er al voorzichtig geraden wat de bestemming zou kunnen zijn. Het werd uiteindelijk café Alois in Susteren. (www.biejalois.nl) Hier kregen we eerst een eerste pilsje om bij te komen van de fietstocht, waarna er werd vertrokken naar de bovenverdieping, naar het Brand-bier museum. Een kijkje in de geschiedenis van Brand-bier afgewisseld met het proeven van enkele speciaal-bieren. Een unieke collectie, mooi om eens te gaan zien en ook zeker voor iedereen aan te raden.

Na de rondleiding zochten we nog even het café op waarna het bleek dat het naar huis gaan veel moeite kostte. Gezellige muziek, leuke mensen, de perfecte mix om niet naar huis te willen. Op de terugweg hadden enkele Laatbleujers moeite om in het zadel te blijven zitten. Ook dat heeft eraan bijgedragen dat het een onvergetelijke avond werd.