Donderdag avond uitstapjes: December

Donderdag 21 december. Hub en Peter J. de meest beruchte organisatoren van de Laatbleujers. Wat zouden ze nu weer bedacht hebben. Overtreffen van vorige activiteiten zou een uiterste inspanning vereisen, want ze hadden voor zichzelf de lat heel hoog gelegd. Toch hebben ze het weer klaargespeeld om de Laatbleujers te verrassen met niet één, maar twee activiteiten op één avond.

Niets vermoedend werd er op de fiets vertrokken richting…………….de kerk. De twee hadden een kerkdienst besteld, speciaal voor de Laatbleujers, want het was volgens hen nodig om in deze drukke en gejaagde tijd eens te onthaasten en te bezinnen. Tot zover het serieuze gedeelte van de avond.

Voor het tweede gedeelte van de avond moest er verder gefietst worden. Uniek in de geschiedenis van de Laatbleujers kwamen we dit keer terecht in een sportschool. Zenuwachtig zaten de Laatbleujers (zonder pilsje) te wachten op wat er nu weer zou gaan gebeuren. Nadat de instructrice ons had opgehaald werd het ons duidelijk. Yoga. Het tweede gedeelte van het onthaasten en bezinnen.

Ongelooflijk hoe lenig de Laatbleujers nog zijn. Behendig werden er diverse oefeningen gedaan met als slot rustig op de grond liggen onder een deken. Dit laatste ging de meeste nog het beste af. Complimenten dan ook voor de instructrice die de Laatbleujers enige momenten stil heeft gekregen.

Moe maar voldaan werd de avond afgesloten bij café de Witte waar onder het genot van een heerlijk verdient pilsje (eindelijk) alles nog eens besproken werd. Ze hebben het weer geflikt. Volgend jaar een nog grotere uitdaging om dit te overtreffen.